Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Filety z morskej šťuky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66085x
Filety z morskej šťuky

Dusená zelenina, opečené filé, cesnakové maslo a varené zemiaky, to je dnešný vynikajúci obed.

vytlačiť recept Filety z morskej šťuky
recept Filety z morskej šťuky sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice maslo
4 plátky väčší filet z morskej šťuky

na potření:

1 - 2 lyžíc maslo
4 strúčiky cesnak

podľa chuti:

drvená rasca
soľ

príloha:

1 zväzok jarná cibuľka
1 lyžica maslo
600 g zeleninová zmes
1 lyžička oregano
soľ
2 lyžice ostrý kečup
100 g šampiňóny

Postup prípravy receptu

Cibuľku nasekáme najemno, šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Rozohrejeme maslo a všetko osmažíme. Pridáme zeleninovú zmes (hrášok, mrkva, pór), osolíme a podlejeme trochou vody. Zmes necháme 5 minút podusiť a potom primiešame kečup a ochutíme oreganom. Filé osolíme, posypeme rascou a po oboch stranách ho na rozohriatom masle opečieme. Cesnak nastrúhame najemno, zmiešame ho s maslom a krátko orestujeme. Na taniere rozdelíme zeleninovú zmes, na ňu položíme filé a potrieme cesnakovým maslom. Vhodnou prílohou k filety z morskej šťuky sú varené zemiaky.

Komentáre k receptu Filety z morskej šťuky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty