Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Filé s cesnakom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 53831x
Filé s cesnakom

Trochu iná úprava rybieho filé, než na akú sme zvyknutí.

vytlačiť recept Filé s cesnakom
recept Filé s cesnakom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

20 dkg eidam (30%)
4 kocky filé
8 strúčikov cesnak

na potření:

horcica

podľa chuti:

soľ
korenie na ryby
citrónová šťava

Postup prípravy receptu

Filé vložíme do pekáča na papier na pečenie, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, posypeme korením na ryby a pomažte horčicou (všetko z jednej strany). Cesnak si nakrájame na plátky a filé nimi posypeme. Nakoniec nastrúhame eidam na najširších otvoroch strúhadla a taktiež bohato zasypeme. V rozohriatej rúre (cca 170 ° C) pečieme filé s cesnakom 20 minút zakryté, potom 30 minút odkryté. Najlepšie prílohou k filé s cesnakom sú u nás doma milovanej nasucho opečené zemiaky.

Komentáre k receptu Filé s cesnakom (1 komentár)

  • Jozef 28.February 2013 13:43

    Eidam a ryba? to je barbarstvo!!!!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty