Filé s cesnakom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 75min.
- recept zobrazen: 53831x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
20 dkg | eidam (30%) |
4 kocky | filé |
8 strúčikov | cesnak |
na potření: | |
horcica | |
podľa chuti: | |
soľ | |
korenie na ryby | |
citrónová šťava |
Postup prípravy receptu
Filé vložíme do pekáča na papier na pečenie, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, posypeme korením na ryby a pomažte horčicou (všetko z jednej strany). Cesnak si nakrájame na plátky a filé nimi posypeme. Nakoniec nastrúhame eidam na najširších otvoroch strúhadla a taktiež bohato zasypeme. V rozohriatej rúre (cca 170 ° C) pečieme filé s cesnakom 20 minút zakryté, potom 30 minút odkryté. Najlepšie prílohou k filé s cesnakom sú u nás doma milovanej nasucho opečené zemiaky.
Komentáre k receptu Filé s cesnakom (1 komentár)
-
Jozef
28.February 2013 13:43
Eidam a ryba? to je barbarstvo!!!!