Filé na cibuli
- hlavné chody
- Ostatní kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 7485x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 plátky | filé z tresky |
1 štipka | soľ |
3 lyžice | citrónová šťava |
1 lyžica | strúhanka |
1 štipka | korenie na ryby |
1 lyžička | karí |
2 ks | väčšie cibule |
100 g | maslo |
1 štipka | mleté čierne korenie |
1 lyžica | horcica |
Postup prípravy receptu
Cibuľa olúpeme a nakrájame najemno, zmiešame so zmäknutými maslom, karí, citrónovou šťavou, horčicou a strúhankou. Plátky tresky osolíme, okoreníme, môžeme pridať aj korenie na ryby. Položíme je na štvorec alobalu, dôkladne potrieme cibuľovou zmesou. Alobal dobre zabalíme a filé na cibuľu pečieme v stredne vyhriatej rúre 20 - 30 minút. Pred koncom pečenia môžeme alobal otvoriť. Filé na cibuľu podávame so zemiakmi a zeleninovou oblohou.