Fettuccine s údeným lososom
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 129994x
Tento pokrm je veľmi rýchlo hotový, a pritom pekne vyzerá, výborne chutí a navyše neobsahuje vôbec žiadne nasýtené tuky!
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | olivový olej |
230 g | cestoviny Fettuccini |
1,25 hrnku | žerucha |
korenie | |
60 g | údený losos |
soľ | |
1 strúčik | cesnak |
na ozdobu: | |
žerucha |
Postup prípravy receptu
Vo veľkom hrnci privedieme k varu mierne osolenú vodu, pridáme cestoviny a varíme ich 8-10 minút tak, aby boli mäkké, zároveň však ešte pevné. V hlbokej panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme cesnak a opekáme ho za stáleho miešania na miernom ohni pol minúty . Pridáme žeruchu a lososa, podľa chuti okoreníme a opekáme ďalšie pol minúty, kým žerucha neovadne. Zdroj: Nízkotučné pokrmy, edícia 100 najlepších receptov