Fazuľové struky s cesnakom
- prílohy
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 45364x
Recept na veľmi zaujímavú prílohu k rôznym mäsám. Možno ju tiež použiť ako samostatný pokrm.
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
400 g | čerstvé alebo mrazené fazuľové struky |
3 strúčiky | cesnak |
1 lyžica | bravčovú masť |
podľa chuti: | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Fazuľové struky opláchneme, zbavíme stopiek, tuhých chrbtových vlákien a překrájíme na menšie kúsky. Vložíme do vriacej vody (nesolíme) a uvaríme domäkka. Po uvarení fazuľové struky scedíme, osolíme podľa chuti, pridáme prelisovaný cesnak a rozpustíme lyžicu bravčovej masti. Opatrne premiešame. Fazuľka s cesnakom podávame ako prílohu k rôznym mäsám, každý si určite nájde k čomu. Podávame aj ako samostatný pokrm s chlebom alebo iným pečivom. Keď miesto slaniny použijeme olivový olej, môžu pokrm konzumovať aj vegetariáni.
Komentáre k receptu Fazuľové struky s cesnakom (1 komentár)
-
jozef.kozanak
20.July 2013 11:53
Sem napisajte vaš komentár.