Fazuľová špecialita
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 63260x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 štipka | trojfarebný korenie |
voda | |
10 dkg | škvarky |
1 štipka | feferónky |
1 ks | tavený syr |
1 ks | cibula |
1 plechovka | Trenčiansky párok s fazuľou |
1 lyžica | tvrdý syr |
olej | |
podľa chuti: | |
kečup |
Postup prípravy receptu
Nakrájame cibuľu, oškvarky orestujeme na oleji, pridáme tavený syr ktorý sa rozpustí. Potom dáme plechovku trenčanského parku s fazule a nalejeme trochu vody a okoreníme čiernym korením, kečupom, feferónku. Necháme prehriať a nakoniec na tanieri posypeme tvrdým syrom a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s pečivom.