Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Farebný pstruh

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 129962x
Farebný pstruh

Neviete, ako chutí pstruh na zelenine? Pridajte mrkva, hrášok a kukuricu a ochutnajte!

vytlačiť recept Farebný pstruh
recept Farebný pstruh sa mi páči
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
4 ks pstruh
1 dl mlieko alebo smotana
1 konzerva sterilizovaný hrášok
2 ks väčšia mrkva
1 konzerva sterilizovaná kukurica
soľ

na obalenie:

hladká múka

príloha:

zemiaky

Postup prípravy receptu

Pstruha očistíme, osolíme, posypeme korením a obalíme v hladkej múke. Do každého potom kvapneme trochu olivového oleja. Mrkva očistíme a nakrájame na rezance. Na rozohriatej maslo na panvici položíme pripravené pstruhy a zasypeme je pripravenú mrkvou. Prikryjeme pokrievkou. Po otočení pokvapkáme citrónom a pridáme sterilizovaný hrášok. Mierne zalejeme mliekom alebo smotanou. Farebného pstruha podávame s varenými zemiakmi a doplníme sterilizovanú kukuricou. Zdobíme plátkom citróna.

Komentáre k receptu Farebný pstruh (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty