Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Dusený špenát

  • prílohy
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 136497x
Dusený špenát

Česká klasika v prílohách k pečeným a vareným mäsám.

vytlačiť recept Dusený špenát
recept Dusený špenát sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice sladká smotana
1 lyžica olej
1 lyžica hladká múka
2 strúčiky cesnak
1 kocka mrazený špenát
1 ks menšia cibuľa

podľa chuti:

mletý korenie

podľa potreby:

soľ

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame na drobno. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Špenátové kocku rozsekneme na menšie kúsky. Na oleji speníme cibuľku, pridáme múku a pripravíme svetlú hladkú zápražku. Do tej vložíme kúsky špenátu a za stáleho miešania ho necháme rozpustiť. Potom vmiešame cesnak rozotrený so soľou, korenie a špenát zjemníme smotanou. Dusený špenát podávame ako prílohu.

Komentáre k receptu Dusený špenát (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty