Drobenkový koláč s pudingom
- múčniky
- slovenská kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 27473x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cesto: | |
250 g | cukor kryštál |
600 g | polohrubá múka |
1 ks | vajcia |
250 g | maslo |
krém: | |
500 ml | mlieko |
2 balíčky | vanilkový cukor |
1 balíček | vanilkový pudingový prášok |
Postup prípravy receptu
Zmiešame maslo, cukor, vajcia a pridáme múku. Vypracujeme cesto, ktoré sa musia obsahovať žiadny rozpis. Podľa návodu na obale pripravíme puding a pridáme do neho vanilkový cukor. Plech vyložíme papierom na pečenie. Na pripravený plech rozdrobíme polovicu cesta. Zalejeme ju pudingom a zasypeme druhou polovicou cesta. Drobenkový koláč s pudingom pečieme v predhriatej rúre asi 20 minút. Upečený drobenkový koláč s pudingom necháme vychladnúť, nakrájame a môžeme podávať. Zdobíme podľa fantázie.