Domáci Knäckebrot
- prílohy
- švédská kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 68616x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
20 dkg | ražná múka |
1/4 l | studené mlieko |
20 dkg | Grahamová múka |
16 dkg | hera |
1 lyžica | cukor |
1 lyžica | soľ |
podľa potreby: | |
múka na vysypanie |
Postup prípravy receptu
Múku zmiešame s cukrom, soľou a mliekom na hladké cesto. Do cesta následne zapracujeme studený tuk, nastrúhaný na hrubom strúhadle. Tuhé cesto rozvaľkáme na plát hrubý asi 4 mm, nožom alebo kolieskom ho rozkrájame na štvorce a pokiaľ chceme mať chlieb takmer ako originál, poprepichujeme ešte štvorce vidličkou. Pečieme v predhriatej rúre na 200 ° C a na pomúčenej plechu. Foto: Profimedia
Komentáre k receptu Domáci Knäckebrot (1 komentár)
-
Helus
17.August 2016 21:34
receptik je ulozeny na vyskusanie.