Domáce pekanové orechy na chlebíčky
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 68227x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1/2 kg | mäkký saláma |
2 ks | majonéza |
2 - 3 ks | sterilizovaná uhorka |
1 ks | cibula |
20 dkg | eidam vcelku |
podľa chuti: | |
soľ | |
1/2 lyžičky | chilli korenie |
zálievka: | |
2 kocky | cukor |
2 lyžice | plnotučná horčica |
1 lyžica | kečup |
2 lyžice | olej |
1 lyžica | ocot |
Postup prípravy receptu
Najprv si pripravíme nálev. Olej, kečup, horčicu, cukor a ocot zamiešame a prehrejeme, až sa cukor rozpustí. Mäkký salámu a syr nastrúhame na strúhadle. Cibuľu olúpeme a spolu s uhorkami nasekáme najemno. Všetko zmiešame a pridáme chilli korenie, soľ a nakoniec aj rozohriatu zmes a obe majonézy. Vlasák dôkladne premiešame a necháme vychladiť. Studeným Vlasákom natierame chlebíčky alebo jednohubky.