Domáca tatárska omáčka
- omáčky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 29200x
Recept, ktorý vymyslel môj otec. Vyzerá možná jednoducho, ale robíme ju skoro ku každému jedlu, pretože jej chuť je naozaj vynikajúca!
Recept na 2 porcie.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | cibula |
3 lyžice | ostrý kečup |
1 balíček | majonéza |
podľa chuti: | |
1 štipka | soľ |
podľa potreby: | |
cukor |
Postup prípravy receptu
Cibuľu nakrájame na drobné kocky a nasypeme do misky. Vytlačíme sáčok klasické majonézy, pridáme ostrý kečup, kým sa majolku nesfarbí do tmavo ružova a podľa chuti osolíme. Prípadne aj osladíme trochou cukru. Domácimi tatárskou omáčku podávame k jedlu podľa chuti.