Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Domáca sekaná

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 180394x
Domáca sekaná

Domáce sekaná, ako ju poznáme od našich babičiek.

vytlačiť recept Domáca sekaná
recept Domáca sekaná sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

250 g údené
1 ks veľká cibuľa
korenie a soľ
2-3 strúčikov cesnak
250 g bravčový bôčik
bielok
40 g hladká múka
50 g slanina
250 g hovädzie mäso
1 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Všetky druhy mäsa pomelieme na strojčeku na mäso. Zvolíme dosku s otvormi 2 až 2,5 mm. Pomletej mäso zmiešame a pridáme nastrúhanú alebo mletú cibuľu, pretlačený cesnak, vajcia, asi 3 lyžice hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, a vzniknutú hmotu poriadne premiesime.

Z cesta vytvarujeme šišku, ktorú ešte potrieme bielkom. Hotovú sekanou pečieme v rúre.

Komentáre k receptu Domáca sekaná (1 komentár)

  • Jurek 09.February 2013 10:37

    Jebnuty a ako dlho sa to pecie aspon napis

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt