Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Domáca sekaná

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 180581x
Domáca sekaná

Domáce sekaná, ako ju poznáme od našich babičiek.

vytlačiť recept Domáca sekaná
recept Domáca sekaná sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2-3 strúčikov cesnak
250 g hovädzie mäso
1 ks vajcia
korenie a soľ
1 ks veľká cibuľa
50 g slanina
40 g hladká múka
250 g bravčový bôčik
bielok
250 g údené

Postup prípravy receptu

Všetky druhy mäsa pomelieme na strojčeku na mäso. Zvolíme dosku s otvormi 2 až 2,5 mm. Pomletej mäso zmiešame a pridáme nastrúhanú alebo mletú cibuľu, pretlačený cesnak, vajcia, asi 3 lyžice hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, a vzniknutú hmotu poriadne premiesime.

Z cesta vytvarujeme šišku, ktorú ešte potrieme bielkom. Hotovú sekanou pečieme v rúre.

Komentáre k receptu Domáca sekaná (1 komentár)

  • Jurek 09.February 2013 10:37

    Jebnuty a ako dlho sa to pecie aspon napis

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2015 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt