Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Diabolské závitky z tresky

  • chuťovky
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 143278x
Diabolské závitky z tresky

Tresčej mäso je výborná pochúťka a navyše veľmi zdravá. Okrem toho sa s ním dá vymýšľať veľa zaujímavých receptov.

vytlačiť recept Diabolské závitky z tresky
recept Diabolské závitky z tresky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

- soľ
1/4 hrnku oleja
2 ks vajcia
2 lyžice hladká múka
- petržlen
2 lyžice sardelová pasta
4 ks treska
- chilli korenie
- korenie
2 lyžice maslo
- citrónová šťava
- tuk

Postup prípravy receptu

Ryby rozpolíme a vykostíme. Horčicu zmiešame s petržlenovou vňaťou, sardelovou pastou, soľou, korením a čili korením. Zmes zriedime olejom a citrónovou šťavou a vymiešame hustejšie omáčku. Rybie plátky v tejto omáčke namáčame. Po namočení každý plátok zviniete do závitku a spíchneme špáradlom.

Nakoniec závitky poskladáme do tukom potretej zapekacej misky. Pokladieme je vločkami masla av horúcej rúre pečieme na 170 stupňov asi 5 až 10 minút. Mäso musí byť prepečené. Podávame teplé.

Foto: http://www.profimedia.cz/

Komentáre k receptu Diabolské závitky z tresky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty