Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Detvianska nátura

  • hlavné chody
  • slovenská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 85532x
Detvianska nátura

Masová pochúťka v zemiakovej placke.

vytlačiť recept Detvianska nátura
recept Detvianska nátura
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 16x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

300 g bravčové mäso (stehno)
1 lyžička horcica
50 ml olej
1 ks feferónka
50 g šampiňóny
1 sklenka lečo (môžeme popr nahradiť vlastné zeleninou-paprika, paradajky)
1 štipka soľ
vegeta
1 lyžička kečup
1 štipka korenie mleté
100 g cibula

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso nakrájame na tenké prúžky, orestujeme na rozpálenom oleji, pridáme nakrájanú cibuľu, na plátky nakrájané šampiňóny a ochutíme. Restujeme asi 4 minúty, pridáme kečup, horčicu, feferony podľa chuti, lečo (papriku a paradajka). necháme variť asi 1 minútu. Ako prílohu podávame varené zemiaky, alebo zmes balíme do zemiakovej placky, ako na fotografii.

Komentáre k receptu Detvianska nátura (6 komentárov)

  • ADAM ONDREJCAK 01.May 2016 17:05

    TOTO POLO VIPORNE

  • ADAM ONDREJCAK 01.May 2016 10:25

    PPRÁVE TOTO VRIME:-)

  • Jozef 11.April 2015 09:01

    Čo je to "sklenka"?

  • milan 19.May 2011 07:57

    aj ja ju mam strasne rad

  • mofo22 17.March 2011 18:09

    Ja tiez :) to bude asi tym ze som z Detvy :D

  • qwe 09.January 2011 14:28

    mam ju strasne rad :D

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt