Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Dekanské rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 130316x
Dekanské rezne

Príprava jedla je veľmi jednoduchá, ale je potreba si dva dni dopredu mäso naložiť.

vytlačiť recept Dekanské rezne
recept Dekanské rezne
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks bravčová kotleta
soľ
olej na vyprážanie

marináda:

Rasco
1 lyžička mleté čierne korenie
1 lyžička sladká paprika
3 strúčiky cesnak
1 lyžica solamyl
majorana
3 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Kotlety zbavíme kostí, po obvode narežeme, naklepeme a osolíme. Zo všetkých ostatných surovín pripravíme zmes, do ktorej kotlety naložíme. Zakryjeme potravinárskou fóliou a na dva dni necháme v chladničke rozležet. V deň prípravy si rozohrejeme olej a kotlety na ňom dôkladne z oboch strán opečieme. Dekanský rezne podávame s tmavým chlebom.

Komentáre k receptu Dekanské rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty