Dekanské rezne
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 130316x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 ks | bravčová kotleta |
soľ | |
olej na vyprážanie | |
marináda: | |
Rasco | |
1 lyžička | mleté čierne korenie |
1 lyžička | sladká paprika |
3 strúčiky | cesnak |
1 lyžica | solamyl |
majorana | |
3 ks | vajcia |
Postup prípravy receptu
Kotlety zbavíme kostí, po obvode narežeme, naklepeme a osolíme. Zo všetkých ostatných surovín pripravíme zmes, do ktorej kotlety naložíme. Zakryjeme potravinárskou fóliou a na dva dni necháme v chladničke rozležet. V deň prípravy si rozohrejeme olej a kotlety na ňom dôkladne z oboch strán opečieme. Dekanský rezne podávame s tmavým chlebom.