Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Debrecínsky guláš

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 159379x
Debrecínsky guláš

Guláš z predného je obohatený osmaženými párky a paradajkami, s knedľou alebo zemiakmi si pochutnáte.

vytlačiť recept Debrecínsky guláš
recept Debrecínsky guláš
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

750 g mäso hovädzie predné
50 g slanina
3 ks cibula
100 g paradajky
5 dl voda
  korenie mleté
  olej
100 g párky jemné
- paprika mletá
  soľ

Postup prípravy receptu

Na tuku osmažíme nakrájanú cibuľu, prisypeme papriku, speníme, vložíme na kocky nakrájané mäso, osmažíme, osolíme, okoreníme, zalejeme časťou vody a dusíme pod pokrievkou dopoloměkka. Šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zasmahneme, zalejeme vodou, premiešame a varíme domäkka. Slaninu roztavíme na panvici čiastočne, osmažíme na nej párky nakrájané na kolieska a paradajky nakrájané na kocky, túto orestovanou zmes pridáme do gulášu a krátko povaríme.

Komentáre k receptu Debrecínsky guláš (1 komentár)

  • zuzana tkacova 20.February 2013 16:23

    Je to fantasticke jedlo a chuti celej našej rodine

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty