Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Debrecínsky guláš

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 152351x
Debrecínsky guláš

Guláš z predného je obohatený osmaženými párky a paradajkami, s knedľou alebo zemiakmi si pochutnáte.

vytlačiť recept Debrecínsky guláš
recept Debrecínsky guláš
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

  korenie mleté
  olej
100 g párky jemné
- paprika mletá
  soľ
750 g mäso hovädzie predné
50 g slanina
3 ks cibula
100 g paradajky
5 dl voda

Postup prípravy receptu

Na tuku osmažíme nakrájanú cibuľu, prisypeme papriku, speníme, vložíme na kocky nakrájané mäso, osmažíme, osolíme, okoreníme, zalejeme časťou vody a dusíme pod pokrievkou dopoloměkka. Šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zasmahneme, zalejeme vodou, premiešame a varíme domäkka. Slaninu roztavíme na panvici čiastočne, osmažíme na nej párky nakrájané na kolieska a paradajky nakrájané na kocky, túto orestovanou zmes pridáme do gulášu a krátko povaríme.

Komentáre k receptu Debrecínsky guláš (1 komentár)

  • zuzana tkacova 20.February 2013 16:23

    Je to fantasticke jedlo a chuti celej našej rodine

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty