Cuketa s údeninou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 62971x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | údenina |
1 lyžica | olivový olej |
1 - 2 ks | cibula |
2 ks | paradajka |
1 lyžička | solamyl |
1 lyžička | grécke bylinky |
1/2 ks | cuketa |
na ozdobu: | |
100 g | eidam |
Postup prípravy receptu
Nakrájame si na prúžky údeninu, olúpanú cibuľu, olúpanú a jadier zbavenú cuketu a paradajka. Nahrejeme si WOK panvicu s lyžicou olivového oleja. Postupne do nej dávame údeninu, cibuľu, cuketu a nakoniec paradajka. Zmes zasypeme zmesou gréckych byliniek a pridáme lyžičku solamylu. Dobre premiešame, prehrejeme a podávame. Tekvica s údeninou chutí s varenými zemiakmi, ktoré posypeme jemne strúhaným syrom.