Cuketa á la Martina
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 27132x
Pre tých, ktorí milujú cuketu ako ja, je tu veľmi rýchly, jednoduchý a skvelý obed.
Recept na 2 porcie.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1/2 ks | cuketa |
cesnakový korenie | |
2 lyžice | olej |
1 ks | cibula |
2 hrste | cestoviny |
2 strúčiky | cesnak |
soľ |
Postup prípravy receptu
Uvaríme si cestoviny, najlepšie Panzanni. Cibuľu očistíme a nasekáme. Cuketu nakrájame na kocky. Cesnak prelisujeme. Na panvici rozohrejeme olej, vsypeme cibuľu a speníme ju. Pridáme cuketu, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak, bazalku a cesnakový korenie. Zmes podusíme maximálne 10 minút. K cuketě pridáme uvarené cestoviny a už len krátko prehrejeme. Cuketu á la Martina ihneď podávame.