Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Čínske rezance s kuracím mäsom

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 117079x
Čínske rezance s kuracím mäsom

Rezance ako od "Číňana".

vytlačiť recept Čínske rezance s kuracím mäsom
recept Čínske rezance s kuracím mäsom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 dl ustricovej omáčky
2 ks kuracie prsia
5 listov čínskej kapusty
1 konzerva sterilizované šampiňóny
pór
1 balíček špagety Panzani

podľa chuti:

mletý korenie
sójová omáčka
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Špagety (musia to byť tie slabé) uvaríme podľa návodu v mierne osolenej vode. Mäso nakrájame na tenké rezance, pór na kolieska. Dobre umyté čínskej kapusty nakrájame na rezance - použijeme iba tvrdé stonky. Uvarené a scedené špagety sprudka opečieme na oleji a dáme stranou. Potom opäť sprudka opečieme mäso, pridáme pór, šampiňóny a stonky z čínskej kapusty. Ľahko orestujeme, pridáme opečené špagety a ustricová omáčku. Dochutíme soľou, korením a sójovou omáčkou. Čínskej rezance s kuracím mäsom môžeme ihneď podávať ako hlavný chod.

Komentáre k receptu Čínske rezance s kuracím mäsom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty