Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Čínske mäso s mandľami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63993x
Čínske mäso s mandľami

Ďalší z mnohých receptov na čínu z kuracieho mäsa, cibule a mandlí.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Čínske mäso s mandľami
recept Čínske mäso s mandľami sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks kuracie prsia

marináda:

2 lyžice sójová omáčka
1 ks cibula
1 hrsť mandle
1 lyžička soľ
1 ks žĺtok
1 lyžička vegeta
2 lyžice olej
1/4 lyžičky korenie
1 lyžica solamyl

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky. Mandle sparíme horúcou vodou a potom olúpeme. Olúpané mandle rozpolíme. Pripravíme si marinádu, do ktorej budeme mäso nakladať. Do misy dáme olej, pridáme všetko korenie, žĺtok, solamyl a premiešame. Potom do marinády pridáme nakrájanú cibuľu a mandle. Nakoniec do misy dáme mäso a všetko dôkladne premiešame. Misu vložíme do chladničky a necháme 24 hodín odležať. Druhý deň mäso opražíme zo všetkých strán dozlata a podávame. Vhodnou prílohou sú hranolčeky alebo dusená ryža.

Komentáre k receptu Čínske mäso s mandľami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty