Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Čína z pliecka

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 73041x
Čína z pliecka

Zase jeden recept na čínu. Tentoraz z bravčového pliecka.

vytlačiť recept Čína z pliecka
recept Čína z pliecka sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica solamyl
1 hlávka bielej kapusty
2 ks pór
1/2 kg bravčové pliecka
1 pohár voda
2 ks cibula
1 ks červená paprika
3 strúčiky cesnak

podľa potreby:

olej

príloha:

čerstvá zelenina
ryža alebo hranolky

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na rezance, cesnak olúpeme a nakrájame na plátky, pridáme olúpanú cibuľu na kolieska. Takto pripravené suroviny zalejeme sójovou omáčkou a olejom, necháme 1 hodinu odležať. Zatiaľ si pripravíme očistenú zeleninu. Nakrájame kapustu na rezance, papriku na prúžky a pór na kolieska. Na panvicu dáme olej a na ňom dusíme mäsovú zmes domäkka. Pridáme nakrájanú zeleninu a chvíľu dusíme, až je zelenina mäkká. Nakoniec omáčku zahustíme vodou, do ktorej sme pridali 1 lyžicu solamylu. Chvíľu povaríme. Podávame s hranolčekmi alebo s ryžou. Taniere s Čínou z pliecka ozdobíme čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Čína z pliecka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty