Cigánske rezne s cibuľou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- recept zobrazen: 39209x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
60 dkg | morčacie mäso |
60 dkg | kuracie mäso |
60 dkg | králičie mäso |
marináda: | |
6 ks | vajcia |
2 lyžice | worcesterská omáčka |
5 ks | cibula |
1 lyžica | soľ |
1 lyžička | mletá sladká paprika |
5 lyžíc | solamyl |
1 lyžička | mleté čierne korenie |
1 lyžička | karí korenie |
5 lyžíc | olej |
1 lyžička | mletá štipľavá paprika |
Postup prípravy receptu
Mäso nakrájame na rezance a cibuľu na mesiačiky. Mäso s cibuľou dáme do misy. Pridáme korenie a zvyšné suroviny na marinádu a dôkladne všetko zmiešame. Misu vložíme do chladničky do druhého dňa. Druhý deň si rozpálime panvicu s olejom az hmoty pečieme kôpky ako bramboráčky.Upečené cigánskej rezne položíme na servítku a zbavíme tuku. Cigáňske rezne s cibuľou podávame s novými zemiakmi omaštěnými maslom a posypané pažítkou.