Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Cibuľky v octe

  • prílohy
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 140524x
Cibuľky v octe

Drobné cibuľky sú do bežnej kuchyne nepraktické, ale nakladané miniatúrne cibuľky sú skvelou prílohou k mäsu a iným ťažkým jedlám.

vytlačiť recept Cibuľky v octe
recept Cibuľky v octe sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
cukor
bobkový list
horčičné semienko
0,3 l ocot
korenie celý
1 kg drobné cibuľky

Postup prípravy receptu

V obchode alebo z vlastná úrody vyberieme tie najmenšie cibuľky, ktoré by sme v bežných receptoch spracovávali po desiatkach. Olúpeme vrchné šupky a povaríme ich v osolenej vode. Scedíme, prelejeme octom a znovu krátko povaríme.

Povarené cibuľky scedíme, necháme odkvapkať a zalejeme vlastným sladkokyselým nálevom vareným z octu, cukru, soli, vody a korenia. Uzavrieme do pohárov a sterilizujeme asi 20 minút na 80 ° C.

Komentáre k receptu Cibuľky v octe (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2022 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty