Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Chrenová nátierka s tuniakom

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63150x
Chrenová nátierka s tuniakom

Recept na nátierku z křenového masla a drti tuniaka. Chutí skvele!

vytlačiť recept Chrenová nátierka s tuniakom
recept Chrenová nátierka s tuniakom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 ks menšie pór
1 kelímok chrenovej nátierkové maslo
1 kocka nízkotučný tavený syr
1 konzerva tuniak v rastlinnom oleji
1 ks stredne veľká cibuľa

na ozdobu:

farebný korenie
pór
mletá sladká paprika
paradajka
Sušená petržlenová vňať

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Očistíme si zeleninu. Pór umyjeme, cibuľu olúpeme a oboje nakrájame nadrobno. V miske vymiešame nátierkové maslo, tuniaka, pridáme cibuľu a pór. Nátierku doplníme o kocku nízkotučného taveného syra. Ochutíme mletým korením, soľou a ešte raz premiešame. Nátierku necháme vychladiť. Chrenovou nátierku s tuniakom podávame na tmavom hrianky, ale použiť je možné aj iné obľúbené pečivo. Zdobíme guličkami farebného korenia, mletú sladkú paprikou a štvrtky omytého rajčiaka. Môžeme doplniť aj o koliesko póru, ktoré posypeme sušenú petržlenom.

Komentáre k receptu Chrenová nátierka s tuniakom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty