Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Chodské kotlety s kapustou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 126959x
Chodské kotlety s kapustou

Tu v západných Čechách mu sa hovorí "vošouchy" a ako vylepšenie pridáme bravčový rezeň.

vytlačiť recept Chodské kotlety s kapustou
recept Chodské kotlety s kapustou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

cesto:

soľ
cesnak
voda
mleté čierne korenie
vajcia
zemiaky
polohrubá múka

náplň:

bravčové mäso

príloha:

kyslá kapusta

Postup prípravy receptu

Množstvo ingrediencií záleží na počte stravníkov. Mäso môžeme použiť bravčové i kuracie. Záleží, čo má kto radšej. Podľa svojho overeného receptu si pripravíme cesto na zemiakové placky. Mäso očistíme, umyjeme, osušíme a rozklepat. Ľahko ho osolíme. V panvici rozohrejeme olej. Na panvicu rozhrnieme cesto a vložíme na neho naklepané rezeň a zakryjeme ďalším cestom. Chodský kotliet sa kapustou zvoľna smažíme z oboch strán do chrumkava. Keď býva upečené cesto, býva obyčajne hotovo aj mäso. Ako prílohu podávame kyslá kapusta. Je to vynikajúci obed. Chodský kotliet sa kapustou Zapíjame pivom.

Komentáre k receptu Chodské kotlety s kapustou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty