Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Chlpaté rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 26694x
Chlpaté rezne

Recept na rezne trochu inak.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Chlpaté rezne
recept Chlpaté rezne sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
4 ks bravčový rezeň

cestíčko:

2 lyžice hladká múka
2 ks vajcia
100 ml mlieko
2 ks zemiaky

na obalenie:

hladká múka

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Zemiaky olúpeme, nastrúhame a zmiešame s vajcami, múkou a mliekom. Rezne naklepeme, po stranách narežeme, osolíme a obalíme v hladkej múke. Rezne obaľujeme v zemiakovom cestíčku a ihneď ich vyprážame po oboch stranách v rozohriatom oleji. Chlpaté rezne smažíme radšej pomaly, aby sa mäso dobre prepieklo, ale cestíčko nespálilo. Chlpaté rezne podávame s prílohou podľa chuti a zeleninou alebo šalátom.

Komentáre k receptu Chlpaté rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty