Chlieb z domácej pekárne
- prílohy
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 150min.
- recept zobrazen: 63471x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | cukor |
1 lyžička | Rasco |
450 g | polohrubá múka |
2 lyžičky | soľ |
1 lyžička | ocot |
350 ml | voda |
50 g | tmavá hrubá pšeničná múka |
1 balíček | sušené droždie |
Postup prípravy receptu
Do pekárne nalejeme vodu, ocot, nasypeme múky, droždie, cukor, soľ a rasca, alebo chlebové korenie. Na domácej pekárni nastavíme rýchly program, asi 2,5 hodiny. Upečený chlieb z domácej pekárne rozbi na mriežku, necháme vychladnúť a vyberieme metličky. Krájame a podávame ako každý iný chlieb.