Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Chilli mäsové rezance

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 18535x
Chilli mäsové rezance

Jednoducho naložené mäso dvojakého druhu.

vytlačiť recept Chilli mäsové rezance
recept Chilli mäsové rezance
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 lyžičky čerstvo drvené čili
1 lyžica olivový olej
1 plátok kurací rezeň
1/2 lyžičky bylinkovej korenie "kurča na gril"
soľ
1 plátok bravčová stehno

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno naklepeme a narežeme na rezance. Kurací rezeň tiež nakrájame na rezance. Masove rezančeky premiešame s olivovým olejom, bylinkovým korením a čerstvo nadrceným chilli. Pridáme štipku soli. Mäso necháme v marináde odležať cez noc. Na druhý deň mäso sprudka osmažíme, podlejeme trochou vody a krátko podusíme domäkka. Chilli masové rezance podávame najlepšie s ryžou. Masove rezančeky môžeme samozrejme pripraviť aj čisto len z bravčového alebo kuracieho mäsa.

Komentáre k receptu Chilli mäsové rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt