Chilli mäsové rezance
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 20473x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 plátok | kurací rezeň |
1/2 lyžičky | bylinkovej korenie "kurča na gril" |
soľ | |
1 plátok | bravčová stehno |
1/2 lyžičky | čerstvo drvené čili |
1 lyžica | olivový olej |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno naklepeme a narežeme na rezance. Kurací rezeň tiež nakrájame na rezance. Masove rezančeky premiešame s olivovým olejom, bylinkovým korením a čerstvo nadrceným chilli. Pridáme štipku soli. Mäso necháme v marináde odležať cez noc. Na druhý deň mäso sprudka osmažíme, podlejeme trochou vody a krátko podusíme domäkka. Chilli masové rezance podávame najlepšie s ryžou. Masove rezančeky môžeme samozrejme pripraviť aj čisto len z bravčového alebo kuracieho mäsa.