Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Chicago pizza bez cesta

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24561x
Chicago pizza bez cesta

Recept na rýchlovku pre 1 - 2 osoby. S vôňou Taliansko.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Chicago pizza bez cesta
recept Chicago pizza bez cesta
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks bageta
1 ks cibula
2 strúčiky cesnak
2 ks paradajka
1 lyžica olivový olej
1 balíček mozzarella

podľa chuti:

chilli korenie
bazalka
oregano

Postup prípravy receptu

Malé bagetky (kus 60 g) nakrojíme pozdĺžne, aby boli ako otvorenej knihy. Dáme piecť do rúry rozohriatej na 180 ° C rozkrojenú častí nadol. Medzitým na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme nakrájanú cibuľku a 2 väčšie naozaj zrelé paradajky, hneď ako pustí trochu šťavu, asi za 1 minútu, pridáme cesnak drvený sušený alebo čerstvý. Pridáme aj oregano, bazalku, veľmi malú štipku čili korenia a stiahneme z ohňa. Paradajky nesmie zostať tvrdá, ale ani rozvarená, len mäkká. Zmes nesolíme, bageta je sama o sebe dosť slaná. Zmes poukladáme na dozlata nasucho opečené bagetky a hore naukladáme plátky mozzarelly z vrecka. Už veľmi jemne posypeme bazalkou. Ak máte čerstvé byliny, je to oveľa lepšie, ale v zime to chutí dobre aj so sušeným. Chicago pizza bez cesta je rýchla. Ihneď podávame. Doba prípravy a samotného procesu je celkom 5 - 10 minút, záleží na skúsenosti.

Komentáre k receptu Chicago pizza bez cesta (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty