Čevabčiči v obale
- hlavné chody
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 136366x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
soľ | |
mleté čierne korenie | |
olej na vyprážanie | |
1 ks | cibule (veľká) |
majorana | |
500 g | mleté mäso |
na obalenie: | |
strúhanka | |
vajcia |
Postup prípravy receptu
Olúpeme si a nakrájame cibuľu na malé kúsky. Pripravíme si zmes mäsa, cibule, korenia a soli. Z tejto zmesi potom urobíme malé šišky. Do taniera si rozklepneme vajíčko a do druhého taniera si nasypeme strúhanku. Každú šišku najprv obalíme vo vajíčku a potom v strúhanke. Na panvici si rozohriať olej a masové šišky v ňom restujeme zo všetkých strán dozlatista. Môžeme podávať s zemiaky a horčicou, kolieskami cibule.