Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Čevabčiči v obale

  • hlavné chody
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134619x
Čevabčiči v obale

Jedlo, ktoré zvládne aj začínajúci kuchárka.

vytlačiť recept Čevabčiči v obale
recept Čevabčiči v obale sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

olej na vyprážanie
1 ks cibule (veľká)
majorana
500 g mleté mäso
soľ
mleté čierne korenie

na obalenie:

vajcia
strúhanka

Postup prípravy receptu

Olúpeme si a nakrájame cibuľu na malé kúsky. Pripravíme si zmes mäsa, cibule, korenia a soli. Z tejto zmesi potom urobíme malé šišky. Do taniera si rozklepneme vajíčko a do druhého taniera si nasypeme strúhanku. Každú šišku najprv obalíme vo vajíčku a potom v strúhanke. Na panvici si rozohriať olej a masové šišky v ňom restujeme zo všetkých strán dozlatista. Môžeme podávať s zemiaky a horčicou, kolieskami cibule.

Komentáre k receptu Čevabčiči v obale (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt