Cestoviny s plodmi mora
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 138799x
Talianska pochúťka, zdravá a ľahká. K tomuto jedlu sa výborne hodí vychladené biele víno.
(Recept sa páči celkom 1x)
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
400 g | olúpaná paradajky z konzervy |
vývar | |
150 ml | biele víno |
400 g | cestovín (mušle, vrtuľky) |
soľ | |
300 g | mrazené plody mora |
petržlen | |
mleté čierne korenie | |
2 strúčiky | cesnak |
Postup prípravy receptu
V osolenej vode uvaríme cestoviny. Cesnak olúpeme a nakrájame na rezance. Na rozpálenom oleji speníme cesnak, časť petržlenu a zmes plodov mora. Krátko podusíme a akonáhle sa plody rozmrazia, podlejeme ich vínom a pridáme nakrájané paradajky. Zmes ochutíme soľou a korením a za občasného podlievania zvyšným vínom a vývarom dusíme domäkka. Cestoviny premiešania s omáčkou a podávame ozdobené petržlenom.
Komentáre k receptu Cestoviny s plodmi mora (1 komentár)
-
Vaše méno
18.August 2014 16:17
ahoj