Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63074x
Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom

Výborné, rýchle a ľahšie jedlo.

vytlačiť recept Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom
recept Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica olej na vyprážanie
2 lyžice majonéza
200 g ananás
2 lyžičky bazalkové pesto
2 lyžice kyslá smotana
1 ks Mrkva
250 g morčacie prsia
400 g cestoviny

podľa chuti:

čerstvé bylinky
mleté čierne korenie
soľ
extra panenský olivový olej
biely vínny ocot

Postup prípravy receptu

Cestoviny uvaríme vo väčšom hrnci asi 8 - 10 minút, aby boli na skus. Scedíme ich a necháme odkvapkať. Potom je preložíme do misy a ešte teplé ich zmiešame s octom, olejom a trochou soli s korením. Necháme ich vychladnúť. Morčacie mäso očistíme, nakrájame na rezance av panvici je orestujeme dozlata. Zeleninu a bylinky očistíme. Mrkvu nakrájame na rezance, bylinky uhlopriečne na tenké plátky, ananás necháme odkvapkať. Do cestovín pridáme mäso, všetok ananás, nakrájanú zeleninu a zmes majonézy, smotany a pesta. Nakoniec cestoviny osolíme a okoreníme podľa chuti. Podľa chuti by som ešte odporučila dať treba viac smotany a tiež odporúčam cestoviny ako vretienka alebo motýliky, ktoré sa dobre miešajú s majonézou. Ako korenie je ideálne trebuľka, petržlen a bazalka. Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom ihneď podávame. Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom sú dobré aj studené.

Komentáre k receptu Cestoviny s morčacím mäsom a ananásom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty