Cestoviny s mletým mäsom
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 47364x
Rýchle ale vynikajúce cestoviny s mletým mäsom. Recept je vhodný pre začiatočníkov.
Recept na 3 porcie.
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
korenie | |
soľ | |
strúhaný syr | |
400 g | cestoviny |
250 g | šampiňóny |
olej | |
4 lyžice | červené víno |
1 ks | cibula |
500 g | mleté mäso bravčové |
podľa chuti: | |
kečup ostrý |
Postup prípravy receptu
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky. Cibuľu speníme na oleji, pridáme mleté mäso, osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme, potom pridáme šampiňóny, podlejeme vínom a zvoľna dusíme. Nakoniec môžeme pridať trochu kečupu. Hotové mäso zmiešame s cestovinami. Každú porciu posypeme strúhaným syrom.