Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Cestovinový šalát Bonjour

  • šaláty
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69097x
Cestovinový šalát Bonjour

Vynikajúci cestovinový šalát s créme bonjour. Vegetariáni vynechajú údeninu.

vytlačiť recept Cestovinový šalát Bonjour
recept Cestovinový šalát Bonjour sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

20 dkg kabanosu
1 ks zelená paprika
1 ks žltá paprika
1 ks červená paprika

podľa chuti:

soľ

zálievka:

2 ks tavený syr
1 kelímok papriková nátierka créme bonjour
1 balíček cestoviny
mletá štipľavá paprika
50 - 100 ml sladká smotana

Postup prípravy receptu

Zeleninu očistíme. Saláma a rôznofarebné papriky nakrájame na menšie kocky alebo prúžky a dáme do misy na šalát. Do pomazánkového masla créme bonjour pridáme dva trojuholníčky taveného syra a pomaly pridávame smotanu, až vytvoríme stredne hustú omáčku, ktorú následne dochutíme pálivou paprikou. Vo vriacej osolenej vode uvaríme cestoviny - vretená, ktoré po uvarení prepláchneme studenou vodou. Následne všetky ingrediencie zmiešame dohromady a necháme odležať približne 1 - 2 hodiny v chladničke. Cestovinový šalát Bonjour môžeme podávať aj tesne po dokončení prípravy. Odležaný však chutí lepšie. Šalát môžeme podávať ako hlavný chod i ako prílohu k pokrmom.

Komentáre k receptu Cestovinový šalát Bonjour (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty