Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Cesnakové kurča

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 141708x
Cesnakové kurča

Kuracie mäso pripravované tentoraz s vôňou cesnaku a ligurčeka.

vytlačiť recept Cesnakové kurča
recept Cesnakové kurča sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice olivový olej
1 lyžica ligurček
1 palička cesnak
mletý kmín
1 ks kurča
soľ

Postup prípravy receptu

Kurča očistíme, umyjeme, osušíme a naporcuje. Cesnak ošúpeme, vymiešame so soľou, zmiešame s najemno posekanými ligurčekom a olejom. Pekac vytrieme maslom, kurča do neho rozložíme a dôkladne potrieme pripravenou marinádou. Pečieme v predhriatej rúre na 200 ° C. Počas pečenia kurča neustále potierame zvyškom cesnakovej marinády. Cesnakové kurča podávame so zemiakmi a zeleninovou prílohou.

Komentáre k receptu Cesnakové kurča (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty