Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

České tiramisu

  • múčniky
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 147509x
České tiramisu

Zákusok po dobrom obede. Ďalšie recept na tiramisu z pomazánkového masla. Tentoraz zase inak.

vytlačiť recept České tiramisu
recept České tiramisu sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 hrnek silná čierna káva
2 lyžice rum
2 balíčky piškóty

krém:

200 g cukor múčka
2 kelímky nátierkové maslo
2 kelímky smotana na šľahanie

Postup prípravy receptu

Z pomazánkového masla, cukru a smotany vyšľaháme hladký jemný krém. Kávu necháme vychladiť a zamiešame do nej rum. Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie alebo fóliou a rozložíme do nej piškóty. Tie pokvapkáme rumom s kávou. Potom príde na rad vrstva krému. Striedavo všetko vrstvíme a každú vrstvu piškót pokvapkáme rumom a kávou. Posledná vrstvou by mali byť krém, ktorý posypeme kakaom. Pripravený krém dáme stuhnúť do chladničky. Vychladený ho podávame.

Komentáre k receptu České tiramisu (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty