Červené papriky s hruškami
- prílohy
- indická kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 23668x
Táto Mélange chuťou je vhodnou prílohou k pečenému bravčovému, kurčaťu alebo moriek.
Recept na 4 porcie.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 ks | hruška |
100 g | eidam |
4 ks | červená paprika |
3 lyžice | maslo |
Postup prípravy receptu
Rozpustíme polovicu masla v panvici pri strednej teplote. Pridáme papriky narezané na podlhovasté 1 cm prúžky a asi 10 minút miešame, až sú mäkké. Pridáme zvyšné maslo a zrelé hrušky bez jadier nakrájané tiež na prúžky. Miešame, až i hrušky sú prehriate a mäkké, asi 5 minút. Potom nasypeme zmes do misy a prípadne posypeme mäkkým, nevýrazným syrom (čedar, eidam). Červené papriky s hruškami podávame ako prílohu k mäsu.