Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Červené kurča z alobalu

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127601x
Červené kurča z alobalu

Rýchla večera pre všedný deň, ktorá zachutí všetkým.

vytlačiť recept Červené kurča z alobalu
recept Červené kurča z alobalu sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
4 ks kuracie prsia
40 g tvrdý syr
4 plátky šunka
4 lyžice olej
mleté biele korenie
8 lyžíc kečup

Postup prípravy receptu

Kuracie rezne umyjeme, osušíme a ľahko naklepeme. Namočíme do oleja, osolíme, okoreníme a položíme jednotlivo na štvorec z alobalu. Šunku nakrájame na rezance, syr na kúsky. Na kuracie mäso dáme šunkové rezančeky, zakryjeme kečupom a na to rozložíme kúsky syra. Pevne zabalíme a vložíme do predhriatej rúry na 220 ° C. Pečieme približne 20 minút. Červené kurča z alobalu podávame so zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Červené kurča z alobalu (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty