Červené kurča z alobalu
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 127601x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
soľ | |
4 ks | kuracie prsia |
40 g | tvrdý syr |
4 plátky | šunka |
4 lyžice | olej |
mleté biele korenie | |
8 lyžíc | kečup |
Postup prípravy receptu
Kuracie rezne umyjeme, osušíme a ľahko naklepeme. Namočíme do oleja, osolíme, okoreníme a položíme jednotlivo na štvorec z alobalu. Šunku nakrájame na rezance, syr na kúsky. Na kuracie mäso dáme šunkové rezančeky, zakryjeme kečupom a na to rozložíme kúsky syra. Pevne zabalíme a vložíme do predhriatej rúry na 220 ° C. Pečieme približne 20 minút. Červené kurča z alobalu podávame so zeleninovým šalátom.