Čertovský guláš
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 75min.
- recept zobrazen: 65994x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 lyžice | kečup |
1 balíček | sójové rezance |
1 lyžica | hladká múka |
2 lyžice | olej na vyprážanie |
3 ks | cibula |
1 pohár | nakladané feferónky |
2 lyžice | vegeta |
1 pohár | nakladaná kapie |
1 pohár | nakladané uhorky |
1 štipka | soľ |
2 lyžičky | Worcester |
Postup prípravy receptu
Sójové rezance povaríme vo vode ochutenej vegetu a po vychladnutí vytlačíme prebytočnú vodu. Olúpanú cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Pridáme sójové rezančeky, kečup, podľa chuti nakrájané feferónky, uhorky a kapie, prilejeme vodu a trochu worcestrovej omáčky. Krátko podusíme a zahustíme múkou, ak je treba, prisolíme. Čertovský guláš podávame s hranolčekmi, ryžou alebo chlebom.