Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Cappucino torta

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3974x
Cappucino torta

Recept na múčnik pre milovníkov kávy.

Recept na 8 porcií.

vytlačiť recept Cappucino torta
recept Cappucino torta
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 ml smotana na šľahanie
150 g cukor
200 g mleté lieskové orechy
1 balíček prášok do pečiva
50 g polohrubá múka
400 g nízkotučný tvaroh
6 ks vajcia
75 g Instantný cappuccino
1 balíček vanilkový cukor

Postup prípravy receptu

Rúru predhrejeme na 180 ° C. Vajcia rozklepneme a oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky vyšľaháme s polovicou cukru na sneh. Zvyšok cukru vymiešame so žĺtkami a vanilkovým cukrom. Ku žĺtkovej zmesi pridáme múku, kypriaci prášok, jemne namletej orechy a nakoniec aj sneh z bielkov. Cesto naplníme do vymastenej a vysypanej tortovej formy a pečieme 35 minút. Po vychladnutí zrežeme hornú tretinu korpusu a rozdrobíme ju. Smotanu ušľaháme. Tvaroh vymiešame s cukrom a cappucino. Pridáme vyšľahanú smotanu a celej návrším na korpus. Krémom potrieme aj okraje. Nakoniec krém posypeme roztrieštenou korpusom, nezabudneme posypať aj bočné steny. Cappucino tortu dáme vychladiť. Studený cappucino tortu nakrájame a môžeme podávať.

Komentáre k receptu Cappucino torta (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty