Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bylinkový Pangasius

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 13460x
Bylinkový Pangasius

Na rybu s bylinkami a smotanovou omáčkou nedám dopustiť.

vytlačiť recept Bylinkový Pangasius
recept Bylinkový Pangasius sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kg Pangasius
tymián
1 kelímok smotana na varenie
1 - 2 plátkov maslo

marináda:

mletý kmín
bylinková soľ
majorana
1 - 2 lyžíc olivový olej

Postup prípravy receptu

Filety pangase opláchneme az oboch strán posypeme bylinkovou soľou. Ľahko korenie zatlačíme do mäsa. Rovnako postupujeme s mletým kmínom. Olej premiešame asi s lyžičkou majoránky a pangase potrieme. Takto necháme marinovať najlepšie cez noc. Rozohrejeme si veľkú panvicu s plátkami masla a rybu sprudka osmažíme, obrátime a až nám celá zbelie, prilejeme smotanu. Takto za občasného obracania "dusíme" bez pokrievky 5 - 10 minút, ku koncu prisypeme do omáčky tymián. Bylinkového Pangasius podávame s varenými zemiakmi, kašou, ale aj ryžou. Je to veľmi rýchlo pripravený hlavný chod a skvele chutí.

Komentáre k receptu Bylinkový Pangasius (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty