Bylinkovo-suketové lečo
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 129101x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 lyžice | olej |
1 ks | väčšia cuketa |
6 ks | paprika |
7 ks | paradajka |
4 strúčiky | cesnak |
3 ks | cibula |
podľa chuti: | |
mletý korenie | |
pamajorán | |
podľa potreby: | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Papriku a cuketu umyjeme, oboje nakrájame na kocky. Paradajky očistíme a nakrájame na mesiačiky. Cesnak prelisujeme na lise. Cibuľu olúpeme a nasekáme na malé kocky. Na panvici speníme cibuľu, vmiešame nakrájanú cuketu a ostatné ingrediencie. Pridáme cesnak, osolíme podľa chuti a okoreníme. Nakoniec vsypeme bylinky. Zmes dusíme domäkka. Bylinkové-Cuketové lečo podávame s talianskym chlebom alebo ciabatou.