Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Burt na čiernom pive

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 58293x
Burt na čiernom pive

Je to moc dobré! Jednoduchý recept plný údeniny z jedného hrnca.

vytlačiť recept Burt na čiernom pive
recept Burt na čiernom pive sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa potreby:

čierne pivo
2 kg cibula
kečup
2 kg burtu alebo kabanosu
paprika
paradajka

Postup prípravy receptu

Asi 2 kg burtu alebo kabanasou nakrájame na kúsky a dáme do pekáča. Zasypeme olúpanú a nakrájanou cibuľou, pridáme aj kúsky očistené papriky a paradajok. Množstvo údeniny a zeleniny volíme podľa potreby a množstva stravníkov. Burt so zeleninou zalejeme kečupom (asi 2 veľké fľaštičky), polejeme čiernym pivom a pečieme asi 60 minút. Počas pečenia burtu so zeleninou občas premiešame. Upečené burtu na čiernom pive podávame najlepšie s čerstvým chlebom.

Komentáre k receptu Burt na čiernom pive (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty