Buchta s pudingom a škoricou
- dezerty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 57155x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 balíček | puding |
1 balíček | vanilkový cukor |
štipiek | škoricový cukor |
cesto: | |
500 ml | mlieko |
1 balíček | prášok do pečiva |
4 ks | vajcia |
1 dl | mlieko |
1 dl | oleja |
200 g | cukor |
200 g | polohrubá múka |
Postup prípravy receptu
Ušľaháme vajcia s cukrom, pridáme olej, mlieko, múku a prášok do pečiva. Zmes nalejeme na vymastený a vysypaný plech, lyžicou nandáme trochu vychladený puding a dáme piecť. (Puding si zvolíme podľa vlastného výberu a chuti.) Upečenú horúcu buchtu zalejeme kyslou smotanou, ktorú osladíme vanilkovým cukrom a posypeme škoricovým cukrom. Na jeden kelímok asi jeden sáčok vanilkového cukru. Hotovú buchtu s pudingom a škoricou dáme do chladničky vychladiť. Podávame ako studený dezert.