Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou
- chuťovky
- slovenská kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 7148x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | mletá sladká paprika |
1 svazeček | jarná cibuľka |
4 lyžice | rama |
125 g | bryndza |
Postup prípravy receptu
Bryndzu rozdrolíme do misy a pridáme ramu, maslo alebo iný tuk. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame na kolieska. Podľa chuti ju necháme časť stranou na ozdobu. Do základu pridáme mletú papriku a všetko vymiešame do hladkej pasty. Pridáme jarnú cibuľku a už len ľahko zamiešame. Bryndzové nátierku natierame na čerstvé pečivo a sypeme Cibulkova vňaťou.
Komentáre k receptu Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou (1 komentár)
-
tatamaros
31.May 2013 16:48
Miešanie bryndze s Ramou považujem za absolútne barbarstvo a zneuctenie bryndze. Rovnako ako s akoukoľvek rastlinnou nátierkou, ktorá sa tvári ako maslo.