Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou

  • chuťovky
  • slovenská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 5301x
Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou

Recept na skvelú syrovou nátierku.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou
recept Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 svazeček jarná cibuľka
4 lyžice rama
125 g bryndza
1 lyžička mletá sladká paprika

Postup prípravy receptu

Bryndzu rozdrolíme do misy a pridáme ramu, maslo alebo iný tuk. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame na kolieska. Podľa chuti ju necháme časť stranou na ozdobu. Do základu pridáme mletú papriku a všetko vymiešame do hladkej pasty. Pridáme jarnú cibuľku a už len ľahko zamiešame. Bryndzové nátierku natierame na čerstvé pečivo a sypeme Cibulkova vňaťou.

Komentáre k receptu Bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou (1 komentár)

  • tatamaros 31.May 2013 16:48

    Miešanie bryndze s Ramou považujem za absolútne barbarstvo a zneuctenie bryndze. Rovnako ako s akoukoľvek rastlinnou nátierkou, ktorá sa tvári ako maslo.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty