Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Broskyňový dezert

  • dezerty
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132736x
Broskyňový dezert

Jednoduchý dezert vhodný aj pre ľudí s bezlepkovou diétou.

vytlačiť recept Broskyňový dezert
recept Broskyňový dezert sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 plechovka broskyňový kompót
1 balíček bezlepkové piškóty
8 lyžíc cukor múčka
800 g kyslá smotana

na ozdobu:

šľahačka

Postup prípravy receptu

Na rovný tanier si položíme bočnú stenu tortovej formy. Kyslú smotanu zmiešame s práškovým cukrom. Broskyne nakrájame na kúsky. Na tanier po celom obvode naskladáme piškóty, na to rozlejete smotanu, naukladáme pokrájané kúsky broskýň, opäť prelejeme smotanou a celý postup od piškót zopakujeme. Posledná vrstvou je smotana. Dáme do chladničky cez noc stuhnúť. Hotový a tuhý broskyňový dezert podávame zdobený šľahačkou.

Komentáre k receptu Broskyňový dezert (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty