Bravčový steak s vajcom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 6733x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 štipka | mletý farebný korenie |
2 lyžice | olivový olej |
1 plátok | bravčová krkovička bez kosti |
1 ks | vajcia |
Postup prípravy receptu
Bravčové mäso na steak (najlepšie krkovičiek bez kosti) ľahko naklepeme, okoreníme z oboch strán as trochou olivového oleja necháme uležať. Panvicu dáme rozohriať na platňu bez oleja. Fritovacie použijeme olej z marinovaného mäsa. Mäso sprudka opečieme z oboch strán a posunieme ku strane panvy. Priamo do panvice rozklepneme vajcia a jeho vršok okoreníme čerstvo pomletým farebným korením. Mäso naservírujú na tanier a na jeho vrch umiestnime hotové vajcia.