Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčový plátok v kremžskej horčici

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 63569x
Bravčový plátok v kremžskej horčici

Kremžská horčica dodá mäsu zaujímavú chuť. Mäso môžeme pripraviť na panvici i na záhradnom grile.

vytlačiť recept Bravčový plátok v kremžskej horčici
recept Bravčový plátok v kremžskej horčici
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice kremžská horčica
2 lyžice olivový olej
4 ks bravčová kotleta
3 lyžičky korenie Texas-steak

podľa potreby:

olej na vyprážanie
soľ

Postup prípravy receptu

Bravčové plátky zľahka naklepeme a potrieme z oboch strán kremžskou horčicou. Posypeme korením Texas-steak, pokvapkáme olivovým olejom a necháme do druhého dňa v chlade odležať. Olej na panvici necháme rozohriať. Naložené plátky potom sprudka opečieme z oboch strán. Mäso naložené v kremžské horčicu je vhodné na smaženie aj na grilovanie. Bravčové plátky v kremžské horčicu podávame s zemiakovými hranolčekmi, alebo len s chlebom, obložené čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Bravčový plátok v kremžskej horčici (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty