Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčový plátok s vajcami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127220x
Bravčový plátok s vajcami

Jednoduchá a vcelku rýchla príprava veľmi výdatného hlavného chodu. Mäso s vajcami podávané s varenými zemiakmi.

vytlačiť recept Bravčový plátok s vajcami
recept Bravčový plátok s vajcami sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mletý farebný korenie
soľ
olivový olej
4 plátky bravčová krkovička
4 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Očistené mäso opláchneme a nakrájame na plátky. Ľahko rozklepat a posypeme mletým štvorfarebným korením, trochu pokvapkáme olivovým olejom a necháme v mise uležať. V panvici si rozohrejeme lyžicu oleja, na ktorý vložíme pripravené mäso. Sprudka opečieme z jednej strany a otočíme. Mäso mierne osolíme a pečieme pod pokrievkou asi 15 minút. Môžeme ľahko podliaty vývarom alebo smotanou. Na inej panvici si pripravíme stávkovanie vajcia - "bieliaci oko". Na tanier kladieme mäso a cez ne stávkovanie vajcia. Bravčový plátok s vajciami podávame s varenými zemiakmi a zeleninou.

Komentáre k receptu Bravčový plátok s vajcami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty